PROIECTARE

PROIECTARE

joi, 28 iulie 2016

Imparat S.R.L. LETCANI-IASI vopsele lavabile ecologice pentru interior şi exterior, tencuieli decorative cu paste subţiri şi produse complementare

          
 Noul site 2018:

https://colorexpaints.ro/

https://www.facebook.com/ColorexPaints/


 ==============================


 Imparat S.R.L. este un producător de talie mică de vopsele lavabile ecologice pentru interior şi exterior, tencuieli decorative cu paste subţiri şi produse complementare (250 t/an) şi unul din puţinii producători interni de vopsele penru acoperiş şi vopsele pentru pardoseală. Dotarea actuală a firmei, calitatea reţetelor şi a materiilor prime folosite, precum şi competenţele angajaţilor îi permite acesteia să comercializeze 9 tipuri de produse, în condiţii de garanţie asigurată de peste 10 ani: LAVASTAR, LAVALUX, LAVA LUX PLUS LATEX, LAVAREX PLUS LATEX, LAVALUX SUPER-PLUS, LAVAREX SUPER PLUS, LAVALUX RELIEF şi LAVALUX/LAVAREX DECOR. 

Societatea a fost înfiinţată în anul 1994 având ca principal obiect de activitate producţia vopselurilor şi varurilor lavabile şi a tencuielilor. Dotarea cu utilaje s-a realizat în anul 1998 prin achiziţionarea unui KREISS-DISOLVER . Ulterior, succesul de piaţă a determinat creşterea capacităţii şi respectiv achiziţionarea a încă unui utilaj de acelaşi profil şi a accesoriilor necesare funcţionării.

La finele anului 1999, societatea realiză două categorii de produse: vopsele lavabile pentru interior şi exterior (90% din volumul producţiei) şi tencuieli (10% din volumul productiei).

Aprecierea criteriilor de performanţă şi a atributelor produselor firmei sunt atestate prin agrementări atât de către organisme competente în domeniu: Comisia de Agrement Tehnic ICECON- Bucureşti, Ministerul Sănătăţii, Laboratorul de Chimie Sanitară, Laboratorul de Testări Chimice de la Antibiotice S.A.) cât şi de către utilizatorii constanţi. 

În anii ce au trecut, activitatea Companiei a fost evidenţiată prin numeroase Premii şi Menţiuni în rândul Topurilor Camerei de Comerţ şi Industrie, „Fabricat în România”, Intreprinderi Mici şi Mijlocii, la târguri şi expoziţii.

In ultimii ani Imparat a crescut producţia în mod constant de la 1.863.021 în 2005 la 1.925.770 în 2006, ceea ce a dus şi la creşterea cifrei de afaceri cu circa 10%, ajungând în 2006 la 2.071.514

http://www.imparat.ro/ro/company/about-us/




http://www.imparat.ro/ro/technical-specs/


Imparat Farbwerk este cunoscut din 1905 ca şi producător de vopsele şi distribuitor către profesioniştii din domeniul construcţiilor şi al amenajărilor interioare.


Imparat Farbwerk

Compania cu un secol de experienţă în vopsele.

Imparat Farbwerk este cunoscut din 1905 ca şi producător de vopsele şi distribuitor către profesioniştii din domeniul construcţiilor şi al amenajărilor interioare. Astăzi compania are peste 200 de angajaţi, două unităţi de producţie şi 18 centre de distribuţie în toată Germania.

Alături de emulsiile de polimeri şi de o largă gama de vopsele arhitecturale, Imparat Farbwerk oferă şi articole şi accesorii pentru domeniul aplicării vopselelor. Deasemenea produc vopsele industriale şi pentru domeniul naval.

Este singura companie din Germania care produce emulsii de polimeri ca şi materie primă de bază pentru vopselele de interior şi exterior. De acest avans tehnologic beneficiază atât vopselele proprii cât şi produsele clienţilor ce folosesc aceste emulsii polimerice.
  SC IMPARAT SRL 

CUI: RO 6448039
Nr. Reg. J22/2600/1994
Capital social: 45260 RON

Localitatea LEŢCANI, Judeţul IAŞI


Tel: 40 232 211 364


Fax: 40 232 211 364


Email: office@imparat.ro 


http://www.imparat.ro/ro/



Un comentariu:

  1. Interesant, o sa am si eu de vopsit prin apartament, vreau o vopsea mai ecologica.

    RăspundețiȘtergere